ghanaa    0.775086

truthia    0.774198

Top 30 analogous words or synonyms for hewittiä

Article Example
Robin Haase Haase taisteli Lleyton Hewittiä vastaan ensimmäisellä kierroksella Wimbledonissa 2008. Viisieräisen ottelun voitti lopulta Hewitt 6–7 (4–7), 6–3, 6–3, 6–7 (1–7), 6–2.
Nicolas Escudé Escudé oli vuonna 2001 voittamassa Davis Cupia Ranskalle. Finaalin ratkaisevassa ottelussa Escudé voitti Australian Wayne Arthursin luvuin 7–6(3), 6–7(5), 6–3, 6–3. Hän voitti myös ensimmäisen kaksinpeliottelunsa Lleyton Hewittiä vastaan.
Jennifer Love Hewitt Hewitt syntyi Wacossa, Texasissa Patricia Mae ja Herbert Daniel Hewittille. Hän ja hänen veljensä Todd Hewitt kasvoivat vanhempiensa eron jälkeen molemmat Nolanvillessä, Texasissa äitinsä luona. Jo nuorena Hewitt oli kiinnostunut musiikista, jonka myötä viihdeteollisuus tuli hänelle tutuksi. Hewitt muun muassa lauloi kolmevuotiaana "The Greatest Love of All" yleisön edessä eräässä konsertissa. Vuotta myöhemmin hän lauloi ravintolan tanssilattian puolella "Help Me Make It Through the Night". Tämän jälkeen Hewittin ollessa viisivuotias hänen meriittilistallaan oli laulamisen lisäksi vaadittavat taidot steppaamiseen ja balettitanssimiseen. Ollessaan yhdeksänvuotias Hewitt oli mukana esiintymässä Texas Show Teamissä ja vuosi tämän jälkeen kykyjenetsijät suosittelivat nuorta Hewittiä muuttamaan Los Angelesiin, jonne hän muutti äitinsä kanssa pyrkiäkseen näyttelijän ja laulajan uralle.
Henri Kontinen Ranskan avoimissa heidän pelinsä päättyivät toiselle kierrokselle ja Wimbledonissa avauskierrokselle viisieräisessä ottelussa Thanasi Kokkinakisia ja Lleyton Hewittiä vastaan. Heinäkuussa pelatussa Umagin turnauksessa he pääsivät välieriin, jossa hävisivät Mariusz Fyrstenbergille ja Santiago Gonzálezille. Ranskan avointen sekanelinpelissä Kontinen pääsi välieriin Zheng Jien kanssa. Elokuussa Kontisen nelinpelipari Draganja joutui leikkaukseen, ja hän joutui etsimään loppukaudeksi muita pelaajia parikseen. Elokuun alussa pelatussa Kitzbühelin turnauksessa Kontinen pelasi Robin Haasen kanssa. He etenivät turnauksessa loppuotteluun, jossa hävisivät Nicolas Almagrolle ja Carlos Berlocqille luvuin 5–7, 6–3, 11–9. Yhdysvaltain avoimissa Kontinen pelasi Horacio Zeballosin kanssa. He hävisivät turnauksen avauskierroksella. Syyskuun lopulla Kontinen voitti filippiiniläisen Treat Hueyn kanssa Pietarin ATP-turnauksen saavuttaen viidennen turnausvoittonsa urallaan. Seuraavalla viikolla he voittivat Kuala Lumpurissa pelatun ATP-turnauksen. Kauden 2015 päätteeksi Kontinen oli maailmanlistan sijalla 31.
Kei Nishikori Vuonna 2011 Nishikori selviytyi Australian avoimissa kolmannelle kierrokselle voitettuaan Fabio Fogninin ja Florian Mayerin. Kolmannella kierroksella hän hävisi maailmanlistan sijalla yhdeksän olleelle Fernando Verdascolle. Helmikuussa hän pääsi välieriin Delray Beachin turnauksessa, jossa hävisi Janko Tipsarevićille. Huhtikuussa Nishikori pääsi loppuotteluun Houstonin turnauksessa, jossa hän hävisi Ryan Sweetingille. Ranskan avoimissa Nishikori voitti ensimmäisellä kierroksella Yen-hsun Lun, mutta hävisi toisella kierroksella Serhi Stah’ovskyille. Kesäkuussa Nishikori pääsi välieriin Eastbournen turnauksessa häviten Janko Tipsarevićille. Wimbledonissa hän hävisi ensimmäisellä kierroksella viisieräisen ottelun Lleyton Hewittiä vastaan. Yhdysvaltain avoimissa Nishikori luovutti ensimmäisen kierroksen ottelussaan Flavio Cipollaa vastaan. Kuala Lumpurin turnauksessa Nishikori pääsi välieriin, jossa hän hävisi jälleen Janko Tipsarevićille. Lokakuussa pelatussa Shanghain Masters-turnauksessa Nishikori voitti toisella kierroksella maailmanlistan sijalla kahdeksan olleen Jo-Wilfried Tsongan. Puolivälierissä hän voitti Aleksandr Dolgopolovin, kunnes hävisi välierissä maailmanlistan neloselle, Andy Murraylle. Turnauksen jälkeen Nishikori nousi maailmanlistalla sijalle 30, joten hänestä tuli korkeimmalle koskaan rankattu japanilainen miestennispelaaja. Marraskuussa Nishikori pääsi Baselin turnauksen loppuotteluun voitettuaan välierissä maailmanlistan ykkösen, Novak Đokovićin. Loppuottelussa hän kuitenkin hävisi Roger Federerille.