против    0.770788

guatemalaa    0.770489

Top 30 analogous words or synonyms for đokovićia

Article Example
Fabio Fognini Ranskan avoimissa 2011 Fognini selviytyi puolivälieriin. Samalla hänestä tuli ensimmäinen italialainen miestennispelaaja 16 vuoteen, joka on selviytynyt Ranskan avoimissa puolivälieriin. Puolivälieräpaikan hän saavutti voittamalla neljännellä kierroksella Albert Montañésin yli neljä tuntia kestäneessä ottelussa luvuin 4–6, 6–4, 3–6, 6–3, 11–9. Fognini ei kuitenkaan pystynyt pelaamaan puolivälieräpeliään Novak Đokovićia vastaan, vaan hän joutui vetäytymään kipeytyneen jalan takia.
Roger Federer Kauden päätösturnauksessa marraskuun jälkipuoliskolla Lontoossa Federer kukisti alkusarjassa Novak Đokovićin katkaisten tämän 38 ottelun voittoputken luvuin 7-5, 6-2. Semifinaalissa kaatui maanmies Stan Wawrinka7-5, 6-3. Finaali oli uusintaottelu Đokovićia vastaan ja nyt tuli selvä tappio numeroin 3-6, 4-6.
Janko Tipsarević Yhdysvaltain avoimissa 2011 Tipsarević eteni puolivälieriin saakka voitettuaan kolmannella kierroksella Tomáš Berdychin ja neljännellä Juan Carlos Ferreron. Puolivälierissä hän voitti yhden erän Novak Đokovićia vastaan, mutta joutui luovuttamaan neljännessä erässä tilanteessa 0–3. Samana vuonna Tipsarević saavutti ensimmäisen turnausvoittonsa ATP-kiertueella, kun hän voitti Kuala Lumpurin turnauksen loppuottelussa Marcos Baghdatisin. Toisen turnausvoittonsa hän saavutti Moskovassa, jossa hän voitti loppuottelussa Viktor Troickin.
Novak Đoković Oikeakätisen Novak Đokovićin lyönnit erityisesti kämmenpuolelta ovat voimakkaita, syviä ja kierteisiä. Syöttö kuuluu hänen vahvuuksiinsa. Hänet tunnetaan myös vahvasta kahden käden rystylyönnistään, syötönpalautuksestaan ja liikkeestään kentällä. Hänen tehokkain lyöntinsä on rystylyönti suoraan linjaa pitkin. Đokovićia pidetään yhtenä maailman parhaista syötön palauttajista.
Bernard Tomic Vuoden 2010 Tomic aloitti Brisbanessa häviten ensimmäisellä kierroksella karsija Oleksandr Dolgopolov Jr.:lle. Tomicille annettiin villi kortti Australian avoimiin hänen voitettua Kooyongissa, Melbournessa ottelun maailmanlistan kolmosta, Novak Đokovićia vastaan. Tomic voitti Australian avointen ensimmäisellä kierroksella Guillaume Rufinin 6-4, 6-4, 6-3. Toisella kierroksella Tomic pelasi kenties tähänastisen uransa parhaan ottelun, mutta hävisi 14. sijoitetulle Marin Čilićille 7-6(6), 3-6, 6-4, 2-6, 4-6.