Top 10 similar words or synonyms for vinica

actornominated    0.973152

rakotoarijaona    0.972670

spaur    0.971483

wasmosy    0.971003

vanities    0.970842

dellçeva    0.970248

podgorny    0.969660

pinda    0.969099

aesthetic    0.969081

karoui    0.968821

Top 30 analogous words or synonyms for vinica

Article Example
Lista e qyteteve në Republikën e Maqedonisë Shtatëmbëdhjetë qytete në Maqedoni kanë popullsi prej 10,000 deri 50,000 banorë: Velesi (43,716), Shtipi (43,652), Ohri (42,033), Gostivari (35,847), Strumica (35,311), Kavadari (29,188), Koçani (28,330), Kërçova (27,067), Struga (16,559), Radovishti (16,223), Gjevgjelia (15,685), Dibra (14,561), Kriva Pallanka (14,558), Sveti Nikolla (13,746), Negotina (13,284), Dellçeva (11,500) dhe Vinica (10,863).
Zhupania e Varazhdinit Zhupania e Varazhdinit i përfshin Qytetet Ivanec, Lepoglava, Ludbreg, Novi Marof, Varaždin dhe Varaždinske Toplice, gjithashtu Komunat Bednja, Breznica, Breznički Hum, Beretinec, Cestica, Donja Voća, Gornji Kneginec, Jalžabet, Klenovnik, Ljubešćica, Mali Bukovec, Martijanec, Maruševec, Petrijanec, Sračinec, Sveti Đurđ, Sveti Ilija, Trnovec Bartolovečki, Veliki Bukovec, Vidovec, Vinica dhe Visoko.