Top 10 similar words or synonyms for verdon

meximieux    0.970947

seulles    0.969233

bessin    0.966743

jabron    0.964726

melun    0.962751

besbre    0.961434

barse    0.960425

rouvroy    0.960225

serrières    0.959160

sambre    0.958737

Top 30 analogous words or synonyms for verdon

Article Example
Saint-Julien-du-Verdon Saint-Julien-du-Verdon është një komunë franceze, e cila ndodhet në departamentin Alpes-de-Haute-Provence të rajonit Provence-Alpes-Côte d'Azur. Saint-Julien-du-Verdon ka një popullsi prej 156 banorë dhe sipërfaqe 6.19 km², me një dendësi prej 25 banor/km².
Sainte-Croix-du-Verdon Sainte-Croix-du-Verdon është një komunë franceze, e cila ndodhet në departamentin Alpes-de-Haute-Provence të rajonit Provence-Alpes-Côte d'Azur. Sainte-Croix-du-Verdon ka një popullsi prej 122 banorë dhe sipërfaqe 13.7 km², me një dendësi prej 9 banor/km².
Saint-Laurent-du-Verdon Saint-Laurent-du-Verdon është një komunë franceze, e cila ndodhet në departamentin Alpes-de-Haute-Provence të rajonit Provence-Alpes-Côte d'Azur. Saint-Laurent-du-Verdon ka një popullsi prej 88 banorë dhe sipërfaqe 8.89 km², me një dendësi prej 10 banor/km².
La Palud-sur-Verdon La Palud-sur-Verdon është një komunë franceze, e cila ndodhet në departamentin Alpes-de-Haute-Provence të rajonit Provence-Alpes-Côte d'Azur. La Palud-sur-Verdon ka një popullsi prej 335 banorë dhe sipërfaqe 81.26 km², me një dendësi prej 4 banor/km².
Esparron-de-Verdon Esparron-de-Verdon është një komunë franceze, e cila ndodhet në departamentin Alpes-de-Haute-Provence të rajonit Provence-Alpes-Côte d'Azur. Esparron-de-Verdon ka një popullsi prej 421 banorë dhe sipërfaqe 34.2 km², me një dendësi prej 12 banor/km².
Artignosc-sur-Verdon Artignosc-sur-Verdon është një komunë në Francë. Artignosc-sur-Verdon bën pjesë në departamentin Var të rajonit Provence-Alpes-Côte d'Azur. Komuna ka një popullsi prej 242 banorë dhe sipërfaqe 18.53 km².
Baudinard-sur-Verdon Baudinard-sur-Verdon është një komunë në Francë. Baudinard-sur-Verdon bën pjesë në departamentin Var të rajonit Provence-Alpes-Côte d'Azur. Komuna ka një popullsi prej 156 banorë dhe sipërfaqe 21.97 km².