Top 10 similar words or synonyms for sleeve

linney    0.959738

dmx    0.959251

planes    0.953237

minivan    0.952643

huff    0.951314

garland    0.950869

sly    0.950521

judges    0.950327

keeper    0.949567

fastway    0.949163

Top 30 analogous words or synonyms for sleeve

Article Example
Motörhead Mbas nxjerrjes në shitje të albumit, grupi niset për turnenë angleze "Ace Up Your Sleeve Tour", bashkë me grupe si Weapon, Saxon e Angel Witch.
Helika In some modern propellers, a hard polymer insert called a "drive sleeve" replaces the rubber bush. The splined or other non-circular cross section of the sleeve inserted between the shaft and propeller hub transmits the engine torque to the propeller, rather than friction. The polymer is weaker than the components of the propeller and engine so it fails before they do when the propeller is overloaded. This fails completely under excessive load but can easily be replaced.
Working Class Hero Në 1973, përfaqësuesi i US Harley Orrin Staggers dëgjoi këngën — e cili përfshinte vargjet "'Til you're so fucking crazy you can't follow their rules" (Për aq kohe sa ti jekomplet i krisur ti nuk mundt te ndjekesh rregullat e tyre) dhe "But you're still fucking peasants as far as I can see" — në WGTB dhe paraqiti një ankesë meFederal Communications Commission (FCC). Manaxheri i stacionit, Ken Sleeman, u përball me një vit burg dhe një gjobë $10,000, por mbrojti vendimin e tij për të luajtur këngë duke thënë, "The People of Washington, DC are sophisticated enough to accept the occasional four-letter word in context, and not become sexually aroused, offended, or upset." Akuzat u tërhoqën. Stacione te tjera radiosh ne US, si psh radio e Bostonit WBCN, e ndaluan kengen per perdorimin e fjales "fucking". Ne Australi, albumi u lëshua me pasthirrmë hequr nga këngë dhe lyrics censuruar në mëngë e brendshme album was released with the expletive removed from the song and the lyrics censored on the inner sleeve.