Top 10 similar words or synonyms for shkruhet

lexohet    0.809245

përkthehet    0.802504

shënohet    0.770667

paraqitet    0.730914

përshkruhet    0.724625

përkufizohet    0.708174

shkruajmë    0.699211

thirret    0.683045

shprehet    0.680883

zëvendësohet    0.663249

Top 30 analogous words or synonyms for shkruhet

Article Example
Flamuri i Arabisë Saudite Në flamurin arab shkruhet shehadeti:
Alfabeti arab Hemza shkruhet nganjëherë ء e nganjëherë ka për bartës و ا ose ى (pa pika), ndërsa në fillim të fjalës shkruhet gjithmonë në formë të elifit.
Matrica shkurtimisht dhe në formë matematikore shkruhet kështu
Modulimi Amplitudor Kjo shprehje mund të shkruhet thjesht, si:
Magneti Dipoli magnetik efektiv mund të shkruhet si
Dispersioni i dritës si dukuri fizike në fibra optik Shprehja * me supozimin e paraqitur shkruhet:
Simon Ndoc Prendi 44” shkruhet ndër të tjera, “në vitin
Ekuacionet e Hamilton-Jakobit Hamiltoniani në koordinata sferike mund të shkruhet si
Dharamshala Në gjuhën nepaleze shkruhet dhe shqiptohet si "Dharmaśālā".
Amplifikatorë me kolektorë të përbashkët ashtu që tensioni dalës mund të shkruhet si :