Top 10 similar words or synonyms for shkronjave

NotFoundError    0.789

Top 30 analogous words or synonyms for shkronjave

Article Example
Udha e shkronjave Mësues Dhaskal Todri, një patriot, i cili kishte ardhur nga jashtë shtetit, kishte lënë gjithë pasurinë e tij për të sjellë në Shqiperi nje ngarkesë me shkronja tunxhi dhe krijimin e shtypshkronjës së parë. Me kthimin e tij në atdhe, "armiqtë" e tij nuk ishin të kënaqur. Karvanxhiu i thjeshtë që e shoqëronte ngarkesën nuk arrin ta kuptojë dot patriotin, se përse kishte kaq shumë vlerë e gjithë kjo. Mësues Todri nuk pati mundësinë të arijë në vendlinde pasi armiqtë e gjuhës shqipe e vrasin mësuesin patriot.
Udha e shkronjave Udha e shkronjave është film artistik shqiptar, prodhimi vitit 1978 nga stafi i radio televizioni shqiptar, R.T.V SH.
Udha e shkronjave Filmi është prodhuar sipas skenarit të tregimit të Dhimitër Shuteriqit, " Buka dhe thika".
Luftar Paja Udha e shkronjave 1978, Hanxhiu
Bodoni Bodoni është lloj i shkronjave "klasike antike", të konstruktuara nga shtypshkronjësi dhe shkrirësi i shkronjave Giambattiste Bodoni (1740 - 1813). Në vitin 1907, i merr këto shkrime shkrirësja e shkronjave ATF, ndërsa nga 1924, shkrirësja e shkronjave Bauersche Gesserei, Stempel, Berthold dhe Haas'sche Schriftigiesserei. Pastaj hyn në matrica te të gjitha sistemet e radhitjes me plumb.
Kongresi i Drejtshkrimit të Gjuhës Shqipe Për përdorimin e shkronjave të mëdha:
Rrasat e dyllit Teksti i pjesshëm i shkronjave
Peçi Dado 1978—Udha e shkronjave (Film TV)
Html ngjyrat Color i cili vendos ngjyren e shkronjave.
Olimpiada Kombëtare 2012 (faza e dytë) Çmimi i dytë - shkolla "Udha e shkronjave" (37 pikë)