Top 10 similar words or synonyms for sh

psh    0.630889

etj    0.531022

xh    0.524163

përshembull    0.495717

zh    0.477654

apo    0.468346

adresa    0.461862

shkruhet    0.451585

foljet    0.433679

shkronjave    0.433273

Top 30 analogous words or synonyms for sh

Article Example
.sh .sh është prapashtesa e fletave të internetit dhe paraqet domenin zyrtar të Saint Helena.
SH SH ka këto kuptime:
Lista e shkrimtarëve shqiptarë: SH Kjo është lista e shkrimtarëve shqiptarë.
Lista e personaliteteve shqiptare: SH "Kjo është lista e personaliteteve shqiptare me ndikim kombëtar dhe ndërkombëtar "(shkronja Sh)".
Sh F "Naim Frashëri" në Pazarin e Ri Gjatë kësaj periudhe në Pazarin e Ri u hap dhe funksionoi shkolla fillore " Naim Frashëri". Në këtë shkollë mësimdhënës ishin : Xhevdet Doda, Avni Zajmi , Abdullah Zajmi, Xhemalaudin Presheva, Nazim Demolli etj.
Sh F "Naim Frashëri" në Pazarin e Ri Sikurse në tërë teritorin e Kosovës dhe Trojeve etnike që u hapën shkollat shqipe edhe në Pazarin e Ri për herë të parë u hap shkolla shqipe, e cila funksionoi gjat periudhës 1941-1944.
Shkupi Monumenti i viktimave te termetit cili ndodhi ne 1963 i cili gjendet ne varrezat e qytetit. Kisha e Sh. Spas, Sh. Pandelejmoni ne fshatin Nerez ne afërsi te Shkupit. Manastiri i Sh.Nikollit, Sh Arhangel, Sh. Nikita, Sh. Andrea i cili gjendet ne Matke.
Sistemi i Harmonizuar Kodet e SH janë rishikuar në vite. Verisoni më i fundit i SH është në fuqi nga 1 janari 2007.
Kopernica Haki Sh. Ismajlaj
Programimi ne internet zgjidhet. p,sh. Si më poshtë: