Top 10 similar words or synonyms for sajan

super    0.792512

goku    0.784236

buu    0.762289

vexhita    0.760285

gokut    0.751885

gohani    0.749874

kakashi    0.723665

sajanit    0.723331

uub    0.723278

vexhitës    0.721670

Top 30 analogous words or synonyms for sajan

Article Example
Trunks Tranksi në të kaluarën bëhet Super Sajan kur e vrasin Gohanin Androidet. Kurse kur është i vogël bëhet Super Sajan kur stërviten me Vexhiten ne anien kozmike !
Vegeta Flokët e Vexhitës nuk rriten kurrë përveç kur është Super Sajan (Forma e dytë), Super Sajan 2 dhe Super Sajan 4. Ai e përmend në Sagën e Përfekt Cell-it (Perfect Cell Saga) se flokët e një sajani me gjak të pastër nuk ndryshojnë që nga dita që ka lindur.
Goku Goku ishte i parë që prej 1000 vitesh që ia del të transformohet në Super Sajan. Kur Friza vrau Krulin dhe plagosi Pikolon dhe e kërcënoj Gohanin Goku u shndërrua në Super Sajan që ishte 50 herë më i fuqishëm se normalisht apo se para se të bëhej Super Sajan. Kjo të shton shpejtësin dhe aftësitë në një nivel të lartë.
Vexhita Flokët e Vexhitës nuk rriten kurrë përveç kur është Super Sajan (Forma e dytë), Super Sajan 2 dhe Super Sajan 4. Ai e përmend në Sagën e Përfekt Cell-it (Perfect Cell Saga) se flokët e një sajani me gjak të pastër nuk ndryshojnë që nga dita që ka lindur.
Trunks Trunks është një sajan edhe pse ka lindur në Tokë ! Ai është i gjate 1,71, sa Goku.
Tempujt hindu në Varanasi Koncerti i 2010-ës u organizua në pesë ditë, gjatë të cilave performuan artistë si Pandit Jasraj, Sunanda Patnayak, Channulal Mishra, Rajan-Sajan Mishra dhe Amar Nath Mishra.
Goku nga e ardhmja ... Friza duke menduar se ishte nje njeri... po Tranksi ishte nje Sajan... Duke luftuar Tranksi me Frizen Tranksi
Vegeta Një vit më pas, Vexhita kthehet në Tokë që të shoh se a është kthyer Goku. Ndërkohë ai kupton se nuk është kthyer dhe e ndjen se një anije kozmike i është drejtuar Tokës. Në krye të saj është Friza dhe babai i tij Mbreti Cold. Kur Vexhita arrin në vendin e zbarkimit të anijes ai e gjen një djalosh të ri adoleshent i cili i vret Frizën dhe babai e tij duke u transformuar në Super Sajan. Ai paraqitet si Trunksi i së ardhmes dhe u tregon se Goku do të vjen pas 2 orësh. Vexhita dhe Luftëtarët Z presin plot 2 orë dhe atëherë vjen Goku. I befasuar se si Luftëtarët e dinin kohën e saktë për ardhjen e tij. Trunksi ka një duel të vogël për testimin e fuqive të Gokut. Atëherë ai i tregon për ardhjen e dy androidëve të krijuar nga Dr. Gero, të cilët do të bëjnë shkatërrime të mëdha. Ai i tregon se është djali i Bulmës dhe i Vexhitës dhe i lutet të mos u tregoi të tjerëve sepse e ardhmja mund të ndryshohej. Trunksi gjithashtu i jep një antidot Gokut për sëmundjen e tij të zemrës që do të ketë. Vexhita është i irrituar sepse tashmë është edhen jë tjetër djalosh që mund të transformohet në Super Sajan dhe se ai madje "nuk është" as edhe një sajan (sipas Vexhitës janë dy sajan me gjak të pastër dhe djali i Gokut si një gjysmë sajan).
Vexhita Një vit më pas, Vexhita kthehet në Tokë që të shoh se a është kthyer Goku. Ndërkohë ai kupton se nuk është kthyer dhe e ndjen se një anije kozmike i është drejtuar Tokës. Në krye të saj është Friza dhe babai i tij Mbreti Cold. Kur Vexhita arrin në vendin e zbarkimit të anijes ai e gjen një djalosh të ri adoleshent i cili i vret Frizën dhe babai e tij duke u transformuar në Super Sajan. Ai paraqitet si Tranksi i së ardhmes dhe u tregon se Goku do të vjen pas 2 orësh. Vexhita dhe Luftëtarët Z presin plot 2 orë dhe atëherë vjen Goku. I befasuar se si Luftëtarët e dinin kohën e saktë për ardhjen e tij. Trunksi ka një duel të vogël për testimin e fuqive të Gokut. Atëherë ai i tregon për ardhjen e dy androidëve të krijuar nga Dr. Gero, të cilët do të bëjnë shkatërrime të mëdha. Ai i tregon se është djali i Bulmës dhe i Vexhitës dhe i lutet të mos u tregoi të tjerëve sepse e ardhmja mund të ndryshohej. Trunksi gjithashtu i jep një antidot Gokut për sëmundjen e tij të zemrës që do të ketë. Vexhita është i irrituar sepse tashmë është edhen jë tjetër djalosh që mund të transformohet në Super Sajan dhe se ai madje "nuk është" as edhe një sajan (sipas Vexhitës janë dy sajan me gjak të pastër dhe djali i Gokut si një gjysmë sajan).
Tien Në këtë Sagë Tieni e bën një paraqitje bashkë me Çautsun. Kurrë është duke e bërë një udhëtim dhe shikon se Goku është duke u transformuar në një Super Sajan i nivelit të tretë.