Top 10 similar words or synonyms for sahadat

sharaf    0.857853

chattar    0.855122

naubat    0.843678

gurubagh    0.839107

kangra    0.837508

nageshvara    0.832553

imambaran    0.827300

talao    0.825222

vivekananda    0.821796

manzil    0.820902

Top 30 analogous words or synonyms for sahadat

Article Example
Terrori serbosllav gjatë luftërave ballkanike në Opojë (1912-1913) Gjithashtu, Beshiri tregon edhe për një varrezë tjetër masive të së njëjtës kohë. “Varri gjendet te vendi i quajtur Livadhi i Kasos. Aty janë të vrarë e të bërë shkrumb e hi disa viktima. Po ashtu, edhe në këtë varrezë janë të identifikuar mbetjet mortore. Të gjithë ishin njerëz të shquar të asaj kohe (pasanikë e udhëheqës të fshatrave). Ata janë: Abdyl Xhelaludini, Haxhi Idriz Meleqi, Rexhep Sinani, Shaban Sylemani, Emin Halimi, Sali Musliu, Sahadat Rystemi, Muhamet e Adem Brruti. Të njëjtit varr janë edhe eshtrat e Shaban Shabanit, Qerim Halimit, Nebi Idrizit dhe bashkëpunëtorë të tjerë: Destan Destanit, Veli Vesalit dhe të Sinan Musliut”, tregoi Beshiri.