Top 10 similar words or synonyms for perennis

virescens    0.975732

reticulata    0.969313

myrsinites    0.964220

mezereum    0.962061

characias    0.961102

tortuosa    0.960621

macrophylla    0.953522

amygdaloides    0.953396

cichorium    0.953289

erythraea    0.950931

Top 30 analogous words or synonyms for perennis

Article Example
Luleshqerra Luleshqerra ( lat. "Bellis perennis" L.) e njohur edhe si:lule dele, bukurishte, lule kacidhe, lule buke (Pogradec), lule dhensh (Elbasan), lule dheshë (Vuthaj), është lule e familjes Asteraceae dhe rritet deri në 25 cm.