Top 10 similar words or synonyms for papërshtatshme

dëmshme    0.815355

afta    0.794841

panevojshme    0.783764

esenciale    0.776501

dobishme    0.772992

domosdoshme    0.763247

dobishëm    0.751126

ngarkuara    0.749756

njëtrajtshme    0.741006

ngurta    0.740988

Top 30 analogous words or synonyms for papërshtatshme

Article Example
Pemët frutore papërshtatshme. Papërshtatshmeria
Hardhia e rrushit mbi 8) janë të papërshtatshme.
Hardhia e rrushit 3–Kushte të papërshtatshme
Menaxhimi Arsyet e perdorimit te menyrave te podobishme ose te papërshtatshme janë te ndryshme. Përvec tjerash:
Menaxhimi Gabimet e menaxhimit gati gjithnjë shkaktohen përmes përdorimit te metodave, menyrave dhe veprimeve te papërshtatshme (managementvoodoo).
Menaxhimi Perdorimi i metodave te papërshtatshme menaxhuese mund te humbas resurse (si kohën dhe kapitalin) dhe te shkaktoj dëme te metutjeshme.
Njësia qendrore e përpunimit Tranzistorët kishin shumë lehtësira në krahasim me valvulat dhe reletë, të cilat ishin kryesisht mekanike në lëvizje dhe të papërshtatshme për arsye të tjera.
Piramida Megjithatë, puna ishte e vështirë, rrallë punohej me siguri, për shkak të kushteve të papërshtatshme pasi temperaturat jashtë shkonin rreth 40 gradë në hije.
Kelmendi pjesa tjetër të fesë katolike, e të gjitha këto fise jetojnë në bjeshkë të papërshtatshme dhe asnjëherë nuk u janë nënshtruar
Korrozioni rritje të produkteve të pazgjidhshëm korrozioni (p.sh. ndryshk) qe Pasi depozituar në materiale dhe të formojnë një film bira-bira të papërshtatshme për shumë kompakt dhe duke penguar procesin anodic të passivate metaleve bazë ;