Top 10 similar words or synonyms for oppland

fjordane    0.978894

sogn    0.978604

rogaland    0.977195

sør    0.976433

buskerud    0.973346

møre    0.972504

akershus    0.971137

agder    0.967706

bokmål    0.967155

vestlandet    0.967005

Top 30 analogous words or synonyms for oppland

Article Example
Oppland Oppland është një qark në rajonin Østlandet në Norvegji. Qarku ka një sipërfaqe 25189.62 km² dhe popullsi 187049 banorë.
Vestre Slidre Vestre Slidre është një komunë në qarkun Oppland, Norvegji. Komuna ka një sipërfaqe 463 km² dhe popullsi 2304 banorë.
Øystre Slidre Øystre Slidre është një komunë në qarkun Oppland, Norvegji. Komuna ka një sipërfaqe 963 km² dhe popullsi 3116 banorë.
Søndre Land Søndre Land është një komunë në qarkun Oppland, Norvegji. Komuna ka një sipërfaqe 728 km² dhe popullsi 6042 banorë.
Sør-Fron Sør-Fron është një komunë në qarkun Oppland, Norvegji. Komuna ka një sipërfaqe 745 km² dhe popullsi 3292 banorë.
Dovre Dovre është një komunë në qarkun Oppland, Norvegji. Komuna ka një sipërfaqe 1364 km² dhe popullsi 2833 banorë.
Gran (Norvegjia) Gran është një komunë në qarkun Oppland, Norvegji. Komuna ka një sipërfaqe 758 km² dhe popullsi 13095 banorë.
Ringebu Ringebu është një komunë në qarkun Oppland, Norvegji. Komuna ka një sipërfaqe 1248 km² dhe popullsi 4611 banorë.
Skjåk Skjåk është një komunë në qarkun Oppland, Norvegji. Komuna ka një sipërfaqe 2076 km² dhe popullsi 2393 banorë.
Lesja Lesja është një komunë në qarkun Oppland, Norvegji. Komuna ka një sipërfaqe 2259 km² dhe popullsi 2209 banorë.