Top 10 similar words or synonyms for nënshkrues

firmëtar    0.910695

celibashi    0.818605

tutulani    0.813337

çarçani    0.804928

jozefina    0.802156

kostaq    0.800206

deklaratës    0.790169

ademaj    0.789859

fico    0.787677

nosit    0.786548

Top 30 analogous words or synonyms for nënshkrues

Article Example
Aristidh Ruçi Aristidh Ruçi (1875-1950) nënshkrues i Deklaratës së Pavarësisë së Shqipërisë.
Elmaz Boçe Elmaz Boçe (1852-1925), ishte nënshkrues i Deklaratës së Pavarësisë së Shqipërisë.
Zyhdi Ohri Zyhdi Ohri aktivist politik shqiptar, nënshkrues i Deklaratës së Pavarësisë së Shqipërisë.
Qazim Kokoshi Qazim Kokoshi (1882-1945) nënshkrues i Deklaratës së Pavarësisë së Shqipërisë.
Abaz Çelkupa Abaz Dilaver Çelkupa (1855-1926) nënshkrues i Deklaratës së Pavarësisë së Shqipërisë.
Nebi Sefa Nebi Sefa ishte aktivist politik shqiptar, nënshkrues i Deklaratës së Pavarësisë së Shqipërisë.
Bedri Pejani Bedri Pejani (1885-1946), nënshkrues i Deklaratës së Pavarësisë së Shqipërisë, publicist, diplomat dhe atdhetar shqiptar.
Hashim Thaçi faktorin ndërkombëtar dhe është nënshkrues i Marrëveshjes për Transformimin e UÇK-së në Trupat
Dhimitër Mborja Dhimitër Mborja Emanoil (1884-1945) ishte patriot shqiptar dhe nënshkrues i Deklaratës së Pavarësisë së Shqipërisë.
Babë Dudë Karbunara Babë Dudë Karbunara (1842 - 1917) ishte mësues shqiptar, nënshkrues i Deklaratës së Pavarësisë së Shqipërisë.