Top 10 similar words or synonyms for mediat

gazetat    0.708861

shoqëritë    0.707368

televizionet    0.705161

televizione    0.674629

tregjet    0.671544

organizatat    0.668991

projektet    0.668039

kinematografinë    0.659429

arritjet    0.655366

shfaqjet    0.648624

Top 30 analogous words or synonyms for mediat

Article Example
Mediat shqiptare në periudhën e pushtimit nga Italia fashiste Autori: Arben Muka.
Mediat shqiptare në periudhën e pushtimit nga Italia fashiste Botim i Institutit Shqiptar të Medias, Tiranë, nëntor 2010.
Mediat shqiptare në periudhën e pushtimit nga Italia fashiste Faqet e librit 122.
Mediat shqiptare në periudhën e pushtimit nga Italia fashiste Ky botim është vështrimi me “sytë” e medias i periudhës së parë të Luftës së Dytë Botërore, kur Shqipëria ishte nën pushtimin e Italisë fashiste. Analizë e nxjerrje në pah të strategjisë që ndoqën autoritetet pushtuese e urdhërmarrësit nga radhët e kastës politike dhe administrative shqiptare, për ta pasur median në anën tyre. Por dhe pasqyrimi i rezistencës antifashiste në tërë larminë e ngjyrimit të vet politik e ideologjik që mbështeti dhe frymëzoi një propagandë të ndryshme nga ajo e regjimit.
Portugali 0–1 Shqipëri (7 Shtator 2014) Kjo fitore u cilësua historike nga mediat shqiptare dhe shokuese nga mediat e huaja. Për FIFA.com, ky rezultat ishte surprizues, kurse për Daliy Mail rezultati ishte shokues.
Moldova Air Mediat e lidhura me në Wikimedia Commons
Liqeni Millstätter Mediat e lidhura me në Wikimedia Commons
Perandoria Austro-Hungareze mediat, Kuk është shpesh keqpërdoret për institucionet kk.)
Korrozioni është në kontakt të drejtpërdrejtë me mediat agresive).
Informacioni Mediat klasifikohen kryesisht në katër grupe kryesore të cilat janë :