Top 10 similar words or synonyms for lahn

kurshumli    0.803775

shpellen    0.790520

zallin    0.789381

ledhi    0.789199

toprak    0.784550

qafen    0.782617

prrari    0.779885

suçu    0.779801

    0.779640

oren    0.778993

Top 30 analogous words or synonyms for lahn

Article Example
Lahn Lahn është lum me gjatësi prej 246 km, është dega më e gjatë e lumit Rhein, si dhe lumi më i gjatë që kalon në territorin e Gjermanisë. Derdhet te Niederlahnstein gjegjëisht tek lumi Rhein. Lahn në qytetet Kolbenz, Limburg, Wetzlar, Gießen dhe Marburg.
Abdullah Öcalan Abdullah Öcalan (/ˈoʊdʒəlɑːn/ OH-jə-lahn"; [ødʒaɫan]; i lindur më 4 prill 1948), i njohur edhe si Apo (akronim për Abdullah dhe "daja" në gjuhën kurde), është një lider nacionalist kurd dhe një nga anëtarët themelues të organizatës terroriste ateiste "Partia e Punëtorëve të Kurdistanit" (PKK) në vitin 1978 në Turqi.