Top 10 similar words or synonyms for konkurs

event    0.771942

edicion    0.755826

kampionat    0.724428

prezantim    0.720284

sondazh    0.718027

kompeticion    0.711242

videoklip    0.702056

turnament    0.701968

spektakël    0.700948

ekip    0.696580

Top 30 analogous words or synonyms for konkurs

Article Example
Korab R. Sejdiu Sejdiu nuk ka qenë i informuar për këtë konkurs. “Unë nuk e di a ka pasur konkurs dhe ndoshta edhe ka pasur konkurs, por nuk e di”.
Abedin Nepravishta kryebashkiak, që ndonëse pa një konkurs ndërkombëtar
Historia e Kabilit dhe Habilit 4 – Stimuloji fëmijët me konkurs dhe gara të ndryshme.
Miss Albania Miss Albania është një konkurs bukurie per gra që mbahet çdo vit në Shqipëri. Miss Shqipëria është një konkurs tjetër i vecantë që nuk ka lidhje dhe nuk duhet ngatërruar me Miss Albania.
OGAE Gjashtë shtete kanë fituar këtë konkurs që nga filimi në vitin 2003. Vendet më të suksesshme janë Rusia dhe Franca, të cilat e kanë fituar këtë konkurs nga tre herë sejcila.
Adriana Sklenarikova Ndërsa studionte mjekësi në Pragë, Sklenarikova hyri dhe fitoi një konkurs modelimi.
Miss Italia Miss Italia është një konkurs bukurie per femra që mbahet çdo vit në Itali.
Hiqmet Meçaj 1966 Fiton çmimin e parë në një konkurs mbarëuniversitar me temë për Mjedën.
AK-74 Në vitin 1973, u nis një konkurs projektimi (i koduar "Modern"—Модерн) për përshtatjen e një karabine plotësisht automatike.
Pëllumbi ilir Gërmadhat ilire në Trebenisht të Ohrit: http://images.google.no/imgres?imgurl=http://www.soros.org.mk/konkurs/038/sliki/arheo/2arhe_antika7%2520mengusi.jpg&imgrefurl=http://www.soros.org.mk/konkurs/038/arheo/arheo.htm&usg=__pNrH9o60CH0CTW_hjtkmRjOYJlA=&h=183&w=344&sz=44&hl=no&start=74&um=1&tbnid=gCPxtoMEH8bsVM:&tbnh=64&tbnw=120&prev=/images%3Fq%3DTwo%2Bgolden%2Bear-rings,%26start%3D63%26ndsp%3D21%26um%3D1%26hl%3Dno%26sa%3DN