Top 10 similar words or synonyms for gamefaqs

wiki    0.749304

square    0.703384

google    0.702258

online    0.701496

internet    0.700881

wikimedia    0.697295

web    0.694293

site    0.687200

sourceforge    0.680772

domain    0.679853

Top 30 analogous words or synonyms for gamefaqs

Article Example
Raiden Fighters Loja ka shtatë nivele në total të përpjestuara në misione, ku misionet e para janë zgjidhen gjithmonë në mënyrë të rastësishme nga kompjuteri. Sipas GameFaqs, në kodet dhe hilet e lojës RF, lojtari mund ta specifikojë vetë nivelin që dëshiron që të luajë të parin.