Top 10 similar words or synonyms for dellçeva

karoui    0.971505

vinica    0.970248

muskulatur    0.967890

southempton    0.967026

anfängen    0.965392

aali    0.964359

rakotoarijaona    0.964000

spaur    0.963087

iakoba    0.962927

gesamten    0.962222

Top 30 analogous words or synonyms for dellçeva

Article Example
Lista e qyteteve në Republikën e Maqedonisë Shtatëmbëdhjetë qytete në Maqedoni kanë popullsi prej 10,000 deri 50,000 banorë: Velesi (43,716), Shtipi (43,652), Ohri (42,033), Gostivari (35,847), Strumica (35,311), Kavadari (29,188), Koçani (28,330), Kërçova (27,067), Struga (16,559), Radovishti (16,223), Gjevgjelia (15,685), Dibra (14,561), Kriva Pallanka (14,558), Sveti Nikolla (13,746), Negotina (13,284), Dellçeva (11,500) dhe Vinica (10,863).