Top 10 similar words or synonyms for ccc

inquirer    0.851617

volkslieder    0.844954

dalmacija    0.837562

espagne    0.835421

norwegian    0.834377

nederland    0.833099

defence    0.832050

telesur    0.830272

canadian    0.829335

yle    0.828365

Top 30 analogous words or synonyms for ccc

Article Example
Chaos Computer Club Chaos Computer Club (CCC) është shoqata më e madhe e Evropës e hakerëve. CCC është bazuar në Gjermani dhe vende të tjera gjermano-folëse.
Chaos Computer Club CCC-ja e përshkruan veten si "një bashkësi galaktike e formave të jetës, pavarësisht nga mosha, seksi, raca apo orientimi shoqëror, e cila përpiqet përtej kufijve për lirinë e informimit..." Në përgjithësi, CCC promovon më shumë transparencë në qeveri, liri të informacionit, dhe mbron të drejtën e njeriut për komunikim. Në mbështetje të etikës së hakerit, CCC gjithashtu angazhohet për qasje të lirë universale në kompjuter dhe të infrastrukturës teknologjike. Klubi është karakterizuar si "... një nga organizatat më me ndikim dixhital në botë, qendra e kulturës dixhitale gjermane, kultura hacker, hacktivism, dhe kryqëzimin e çdo diskutimi të të drejtave demokratike dhe dixhitale. "
Këshilli i Kooperimit Doganor Këshilli i Kooperimit Doganor ose siç ka qenë njohur ndërkombtarisht Customs Co-operation Council (CCC) ka qenë pararendësi i asaj që sot njihet si Organizata Botërore e Doganave ose World Customs Organization.
Bernd Fix Në vitin 1986 fix u bashkua me Chaos Computer Club në (CCC) në Hamburg dhe filloi të punojë në çështjet e sigurisë kompjuterike, duke u fokusuar në hulumtimet rreth viruseve kompjuterike. Ai botoi demo e tij të parë rreth një virus (Rushhour) në vjeshtën e 1986 në Datenschleuder # 17, revista "hacker" e redaktuar nga CCC. Ai gjithashtu kontribuoi me rezultatet e hulumtimit të tij në librin "Viruset kompjuterike" nga Ralf Burger. Në vitin 1987 ai shpiku një metodë për të neutralizuar "Virusin Viena"; kjo ngjarje shënon dokumentimin e parë të një software antivirus. Fix është edhe autor i disa kërkimeve të viruseve; në mesin e tyre virusi "VP370" për kompjuterët mainframe IBM. Kodi burim "VP370" dyshohet se është vjedhur nga (Shërbimi Federal Informativ në Gjermani) Bundesnachrichtendienst në vitin 1988 për t'u përdorur në sulme kundër Bllokut Lindore dhe sistemeve kompjuterike "mainframe" të ashtuquajturin "Projektit Egjiptin" të NATO-s.