Top 10 similar words or synonyms for biznis

pistull    0.821074

sombor    0.817333

hyvinkää    0.816404

prijepolje    0.815864

nouakchott    0.814070

nikosia    0.813154

joutsa    0.813147

hasip    0.808801

prozor    0.808197

ibadan    0.806834

Top 30 analogous words or synonyms for biznis

Article Example
Ulqin Biznis Asociacioni Ulqin Biznes Asociacioni (shk. UBA, mal. "Ulcinj Biznis Asocijacija", ang. "Ulcinj Business Association") është një organizatë joqeveritare, joprofitabile dhe apolitike. UBA është shoqatë e biznesmeneve e themeluar në janar të vitit 2002 nga një grupë i afaristëve nga qyteti i Ulqinit, me qëllim se sektori privat do të mundësoj një zhvillim të shpejtë të ekonomisë në Ulqin dhe Mal të Zi.
Nazif Cungu Është një ndër themeluesit e organizatës humanitare "Drita", shoqatës kulturoro-artistike "Zana", Shoqatës së ullishtarëve të Ulqinit si dhe i "Montenegro Biznis Alijanse" në Podgoricë. Gjithashtu është një ndër themeluesit e "Ulqin Biznis Asociacioni" me më shumë se 200 biznesmenë të antëarsuar. Nazif Cungu është një ndër themeluesit e Klubit të Tenisit "Bellevue".
Prejardhja e babadimrit Ndërsa, një pjesë tjetër e të krishterëve e kritikojnë Babadimrin për shumë arsye, por më kryesoret janë : Kulti i Babadimrit është me prejardhje pagane, nuk ka themele kristiane dhe në veçanti, rreth Bababadimrit, çdo gjë është biznis, fitim, tregti...