Top 10 similar words or synonyms for anëtarëve

deputetëve    0.755635

përfaqësuesve    0.750665

pjesëtarëve    0.743266

anëtarë    0.704732

udhëheqësve    0.677244

anëtarët    0.674455

nëndegës    0.671774

kryetarëve    0.666903

uafk    0.666341

zgjidhen    0.663067

Top 30 analogous words or synonyms for anëtarëve

Article Example
Lista e anëtarëve të Kuvendit të Republikës së Shqipërisë (2009-sot) Lista e anëtarëve të Legjislaturës VII të Kuvendit të Republikës së Shqipërisë, (2009 deri sot) është lista e anëtarëve të Kuvendit të Shqipërisë në bazë të rezultatit të zgjedhjeve parlamentare shqiptare të vitit 2009.
Lista e anëtarëve të Kuvendit të Republikës së Shqipërisë (2009-sot) Vetëm anëtarët e aktualë janë të përfaqësuar në këtë listë.
Lista e anëtarëve të Kuvendit të Republikës së Shqipërisë (2009-sot) Deputetët janë të renditur sipas qarkut nga ku janë zgjedhur:
Cucurbita [[#Lista e anëtarëve|Lista e anëtarëve]]
Trashegimia e Klasave ne C++ nxjerrë mund t'u qasemi direkt anëtarëve publikë dhe anëtarëve të mbrojtur të
Unioni i Artistëve të Filmit të Kosovës 5.1. Kuvendi i Anëtarëve është organi më i lartë drejtues i UAFK. Ai përbëhet prej të gjithë anëtarëve të UAFK.
Unioni i Artistëve të Filmit të Kosovës zyrtarë tjetër i UAFK me vendimin e shumicës së anëtarëve të tij prezent në mbledhje të Kuvendit të anëtarëve
Anemone Shiko:Lista e anëtarëve
Salix Lista e anëtarëve
Calendula Lista e anëtarëve