Top 10 similar words or synonyms for ibc

NotFoundError    0.789

Top 30 analogous words or synonyms for ibc

Article Example
La-La-La-Lies Han blei spelt inn 10. november det året i IBC Studio A i London.
A Quick One Albumet vart spelt inn i IBC Studios, Pye Studios og Regent Sound, i London i England i 1966 med Kit Lambert som plateprodusent.
Words av Bee Gees «Words» vart spelt inn 3. oktober 1967 i lag med «World» og songen «Maccleby's Secret» i IBC Studios i London. Berre Barry syng vokal på songen og han vart hans soloframføring på konsertane gjennom heile karrieren til Bee Gees.
Tired of Waiting for You «Tired of Waiting for You» var ein song av det engelske bandet The Kinks frå 1965. Songen nådde førsteplassen på den britiske singellista og sjetteplassen i USA. Han vart spelt inn seint i august 1964 i Pye Studios (No. 2) i London, med ekstra gitarspor i IBC Studios i London 29. desember 1964.
Handbook of the Birds of the World Som eit supplement til det "Handbook of Birds of the World", og med det endelege målet å spreie kunnskap om verdas fuglefauna, starta forlaget Lynx Edicions i 2002 nettstaden Internet Bird Collection (IBC). Det er eit fritt tilgjenge, nettbasert audiovisuelt bibliotek av fuglane i verda med sikte på å leggje videoar, bilete og lydopptak som demonstrerer ei rekkje biologiske aspekt for alle artar. Det kan gjelde underartar, fjørdrakter, føde, hekking, etc. IBC er ein ikkje-profitt freistnad på å samle av materialar frå meir enn hundre bidragsytarar frå heile verda. Biblioteket har i dag over 45 000 videoar og 32 000 bilete som representerer over 84 % av dei verdsomspennande artane, og nytt materiale kjem til dagleg.
Chas Chandler Chandler vart sidan manager og produsent for det engelske rockebandet Slade i 12 år. I denne perioden fekk ande sju førsteplassar på den britiske singellista. I denne perioden kjøpte Chandler IBC Studios som han gav namnet Portland Recording Studios. Han styrte studioet i fire år før han selde det til Don Arden. Chandler styrte òg ei rekkje plateselskap frå studioa, som Barn Records og Six of the Best, og danna eit musikkforlag og produksjonsselskap. I 1977 spelte Chandler i gjen med The Animals under ei kort gjenforeining, og vart igjen med dei i 1983.
Wheels of Fire Bandet og Pappalardi hadde i juli og august 1967, spelt inn songar i studio i IBC Studios i London, og i Atlantic Studios i New York City i september og oktober same året. Fleire songar vart spelte inn i studio i Atlantic Studios i januar og februar 1968, under ein pause i turneen deira. Månaden etter, tinga Pappalardi eit mobilt platestudio i Los Angeles til the Fillmore og Winterland Ballroom i San Francisco. Ein tok opp seks konsertar i San Francisco, og songar som ikkje kom med på "Wheels of Fire" kom seinare ut på "Goodbye", "Live Cream" og "Live Cream Volume II".
I’m a Boy Familien i soga bad om fire jenter, men fekk i staden tre jenter og ein gut. Songen omhandlar sorga guten føler på grunn av feilen. Songen vert ofte rekna som ein tidleg forgjengar til dei episke rockeoperaene til Townshend, seinare i karrieren til The Who, særleg Tommy. Denne songen vart produsert av Kit Lambert i IBC Studios rundt 31. juli og 1. august 1966 og gjeven ut berre tre veker seinare, 26. august 1966 med «In the City» som B-side. Singelen vart ein suksess og nådde andreplassen på den britiske singellista. Han nådde ikkje lista i USA.
Glyn Johns I 1960-åra, medan han var ilknytt det britiske rockebandet The Presidents byrja Johns å arbeide som lydteknikar i IBC Studios i Portland Place i London og fekk bandet sitt inn i helgene, der han kunne teste ut studioteknikkar med dei. "The Presidents" var det første albumet han produserte i 1969, og etter dette vart Johns henta inn for å redde den problematiske "Get Back"-innspelinga for The Beatles. Johns sette saman fleire versjonar av albumet, som alle vart avviste av bandet, før prosjektet etter kvart vart gjeve til produsenten Phil Spector. Spector sin versjon vart det endelege albumet, kalla "Let It Be", som Glyn på si side kalla «ein søppelhaug».
A Legal Matter «A Legal Matter» er ein song skriven av Pete Townshend og spelt inn av The Who for debutalbumet deira "My Generation". Songen vart spelt inn 12. oktober 1965 i IBC Studios og gjeven ut som B-side til «The Kids Are Alright». Singelen vart gjeven ut av produsent Shel Talmy utan løyve frå The Who den 11. mars 1966 (dagen trommeslaga Keith Moon gifta seg med kjærasten Kim) og nådde 32. plass på den britiske singellista. Dette var eit forsøk på å sabotere for singelen bandet sjølv hadde valt ut, «Substitute», som nådde 5. plass. Temaet i songen omhandlar to tenåringar som skil seg og var første gong Townshend song solovokal på ei innspeling i staden for Roger Daltrey, kanskje fordi songen var for nær Daltrey som på denne tida var involvert i ei skilsmisse med kona si.