Top 10 similar words or synonyms for annotated

NotFoundError    0.789

Top 30 analogous words or synonyms for annotated

Article Example
Панче Заев Во 2015 година му е публикувана докторската дисертација која базира на селектирани македонски соло и камерни кларинетски дела напишани од македонски композитори: , An annotated bibliography of selected solo and small chamber works for clarinet in the 20th and 21st century written by Macedonian composers , (6)
Човекот кој беше Четврток Мартин Гарднер ја ревидира „The Annotated Thursday“, во којашто може да се најдат многу биографски и контекстуални информации во форма на фусноти, заедно со целиот текст од книгата, оригиналните критики од времето на првото објавување на книгата, и коментари на Честертон во врска со книгата во различни периоди. Не толку темелни белешки се вклучени во изданието на новелата објавена како дел од „Собраните дела на Г. К. Честертон.“