Top 10 similar words or synonyms for творам

валаби    0.896662

насмев    0.882680

réflexions    0.882319

пагспа    0.880054

nll    0.878848

бревчина    0.876496

grimaldi    0.876439

засечишта    0.876391

бото    0.875958

дришта    0.875855

Top 30 analogous words or synonyms for творам

Article Example
Канцониерот сред живот - бескрај само мака творам;
Франческо Петрарка сред живот - бескрај само мака творам;
Франческо Петрарка Од бол сум жив; од плачот насмев творам;
Канцониерот Од бол сум жив; од плачот насмев творам;
Абрахадабра На арамејски јазик овој збор грубо преведен значи: „Творам како што зборувам.“