Top 10 similar words or synonyms for ранилуг

партеш    0.959064

подравска    0.946147

мамуша    0.941272

клокот    0.940229

дулица    0.932260

кучкарево    0.929984

припечани    0.928218

клечевце    0.924501

ќоселија    0.924089

билогорска    0.923990

Top 30 analogous words or synonyms for ранилуг

Article Example
Ранилуг Ранилуг е село и општина во округот Гнилане во јужниот дел на Косово. Се состои од 12 села, а за седиште на општината е избрано селото Ранилуг со 844 жители.