Top 10 similar words or synonyms for вoтерс

tumblin    0.895185

rollin    0.893646

weed    0.891346

sly    0.889429

politician    0.888232

tong    0.887103

influence    0.884964

sometimes    0.883292

burgess    0.881248

linus    0.880098

Top 30 analogous words or synonyms for вoтерс

Article Example
Мак и Кети Кисун По нивната краткотрајна музичка кариера, снимена во средината на 1970-тите, Кети и Мак Кисун почнаа да работат како пратечки вокали и сесиски музичари. Во доцните 1970-ти, Кети беше член на пејачите на Џејмс Ласт, а нејзиниот брат до ден денес е во оваа група. Кариерата на Кети Кисун продолжи како пратечки вокал на познати личности како Ван Морисон (1978 и подоцна), Елки Брукс (1982), Ерик Клептон (1986 и подоцна), Роџер Вoтерс (од 1984), Елтон Џон (1985), Ерос Рамацоти (1990), Џорџ Харисон (1991), Пет Шоп Бојс (1994) и Роби Вилијамс (2002 и подоцна)