Top 10 similar words or synonyms for алгеро

чанија    0.956699

олбија    0.943366

аресифе    0.942566

бриндизи    0.932971

ланцароте    0.932466

арецифе    0.932010

херез    0.928515

ламезија    0.923299

даламан    0.922739

араксос    0.922638

Top 30 analogous words or synonyms for алгеро

Article Example
Џиро д’Италија 2017 Трката била прва од големите трки во сезоната. Започнувала на 5 мај во Алгеро на островот Сардинија, а завршувала на 28 мај во Милано.
Список на екипи и велосипедисти на Џиро д’Италија 2017 Џиро д’Италија 2017 било 100. издание на трката, една од големите трки во велосипедизмот. Трката се одржала од 5 мај до 28 мај 2017 година, започнувајќи во Алгеро на островот Сардинија, а завршила во Милано.