Top 10 similar words or synonyms for šīm

abām    0.813013

visām    0.767371

dažādām    0.757066

pārējām    0.755310

atsevišķām    0.741523

minētajām    0.738241

vairākām    0.737751

citām    0.735800

daudzām    0.722450

lielajām    0.714110

Top 30 analogous words or synonyms for šīm

Article Example
Sinuss No šīm īpašībām izriet sakarība
Eiropa Šīm valstīm ir teritorijas Eiropā:
UTC+6:30 UTC+6:30 atbilst šīm laika zonām:
UTC+5:45 UTC+5:45 atbilst šīm laika zonām:
UTC+4:30 UTC+04:30 atbilst šīm laika zonām:
UTC+11 UTC+11 atbilst šīm laika zonām:
UTC+4 UTC+4 atbilst šīm laika zonām:
UTC+9 UTC+9 atbilst šīm laika zonām:
UTC+12 UTC+12 atbilst šīm laika zonām:
UTC+8:30 UTC+8:30 atbilst šīm laika zonām: