Top 30 analogous words or synonyms for aron

Article Example
Aron Aron var israelitternes første ypperstepræst og bror til Moses og Mirjam.
Aron Vudeb in Arib kendes udelykkende fra religiøse tekser som Biblen og Koranen. Den hebraiske bibel skriver at hans opvækst, modsats Moses der var blandt kongefamilien i Egypten, voksede op med sin søster Mirjam i det østlige grænsland. Da Moses konfronterede den egyptiske konge med krav fra israelitterne tjente Aron som sin broders talsperson ("profet" til faraoen. Dele af loven torahen, som Moses modtog på Sinai udnævnte Aron som præst og det samme for hans mandlige efterkommere. Han blev den første ypperstepræst blandt israelitterne.
Aron Schmidhuber Aron Schmidhuber (født 28. februar 1947) er en tidligere en fodbolddommer fra Tyskland. Han dømte internationalt under det internationale fodboldforbund, FIFA, fra 1983 til 1993. Han dømte blandt andet finalen i Champions League i 1992 FC Barcelona og Sampdoria. En kamp som Barcelona vandt 1-0.
Aron Schmidhuber Liste over fodbolddommere der har dømt Champions League-finalen
Aron Jóhannsson I 2012 fik han for alvor sit gennembrud som målscorer, og Jóhannsson satte den 27. august 2012 rekord med det hurtigst scorede hattrick i Superligaens historie, da han i første halvleg scorede tre mål på 3 minutter og 50 sekunder for AGF mod AC Horsens. AGF vandt kampen 1-4, og Jóhannsson scorede også holdets fjerde mål. Samtidig satte han også rekord for hurtigst scorede 4 mål i Superligaen. Skønt han kun spillede for klubben i efteråret, blev han alligevel topscorer for AGF i sæsonen 2012-13.