schärf    0.683944

Top 30 analogous words or synonyms for schmal

Article Example
Adolf Schmal Adolf Schmal (Dortmund, 18 d'agost de 1872 – Salzburg, 28 d'agost de 1919) va ser un ciclista i tirador austríac. Va prendre part als Jocs Olímpics d'Atenes de 1896, on va participar en quatre modalitats de ciclisme i una d'esgrima.
Adolf Schmal Schmal va participar en les proves de velocitat (una volta a la pista), 10 km, 100 km i 12 hores. El seu millor resultat el va aconseguir a la cursa de 12 hores, durant la qual va recórrer 314,997 km, avantatjant en una volta el britànic Frank Keeping. A les proves de velocitat i 10 km va aconseguir la medalla de bronze. També fou un dels set ciclistes que no finalitzà la prova dels 100 km.
Adolf Schmal També va participar en la modalitat de sable de la competició d'esgrima dels Jocs Olímpics d'Atenes. Sols va poder guanyar un dels quatre enfrontaments, quedant relegat a la quarta plaça d'un total de cinc participants.
Frank Keeping Va participar en les curses de velocitat (333 m) i de les 12 hores. En aquesta darrera prova va ser un dels dos ciclistes que finalitzà la cursa, recorrent 314,664 km, quedant a una sola volta del vencedor, Adolf Schmal.
Ioannis Georgiadis El 1896 Georgiadis va disputar la prova masculina de sabre. En ella hi van prendre part 5 tiradors que s'enfrontaven entre ells. Georgiadis va guanyar els quatre enfrontaments, contra Georgios Iatridis, Adolf Schmal, Telemachos Karakalos i Holger Nielsen per aquest ordre per a aconseguir la victòria.